Search
  • S.O.S Security

Jon Jacobsen delte ut pris i UK OSPA's


2. Mars ble det aller første britiske OSPA's holdt på Marriott Hotel Grosvenor Square i Mayfair London. Kvelden handlet om å feire suksess i sikkerhetsbransjen, med over 300 deltakere og 14 utmerkelser. Blant de som delte ut priser var Jon Jacobsen fra S.O.S Security.

OSPA's eller The Outstanding Security Performance Awards skal anerkjenne og belønne bedrifter og enkeltpersoner i hele sikkerhetssektoren, og gir fremragende personer en mulighet til å bli anerkjent for sin suksess. Kriteriene for tildelingene er basert på omfattende forskning og OSPA er satt opp i samarbeid med sikkerhetsforeninger og grupper på tvers av mange land.


62 views

Ledende leverandør av alle typer 

kunnskapsbaserte sikkerhetstjenester.

  • S.O.S Security LinkedIn
  • S.O.S Security Facebook

S.O.S Security AS

 Elveveien 34, 3262 Larvik

post@sossecurity.no

331 82 000