Arkiv

Dette er midt i blinken for oss sier Jon Jacobsen, daglig leder og Siv Hjertø som er salgs- og markedsansvarlig i S.O.S Security.  De er godt i gang med å utdanne nye vektere, har kjørt et kurs som ble avsluttet før påske, og startet opp et nytt kurs 9. april.

De har Ringer i Vannet avtale med Grep fra Grenland i søndre Telemark, iFokus fra Larvik og Fønix...

April 4, 2018

Vi har uteksaminert de første elevene etter at ny vekter grunnutdanning trådte i kraft 1.1. 2018.

"Ja, gleden stod i taket da de første elevene ble uteksaminert etter endt teorikurs, nå gjenstår praksis før de kan arbeide som selvstendige vektere for oss, sier Jon S. Jacobsen, daglig leder i SOS.

"Jeg er veldig fornøyd med den nye modellen, selv om det stil...

March 19, 2018

Ny modell for vekterutdanningen ble vedtatt av POD i 2017, men virkning fra 1. januar 2018. S.O.S har igangsatt den første klassen - og vi er godt fornøyd med elevene og deres evne til å ta inn over seg et større mangfold i læreplanen. "Denne våren igangsetter vi kurs hver mnd frem til juni, for så å starte opp igjen i august, sier Siv Hjertø - Salg-og ma...

April 27, 2017

HVORFOR TRENGER VI UTDANNELSE INNEN SIKKERHET?

 Bilde fra Silverback Security Academy, utdanning spesialisert for sikkerhetsbransjen.

Sikkerhet i Norge i dag er ikke nødvendigvis et fag, ei heller en profesjon.Det er et yrke – faktisk et lavlønt yrke, og vekteren har lav kompetanse og yrket har en lav sosial status.

Sikkerhet, hva er det og hvordan kan det d...

March 28, 2017

Representanter fra S.O.S Security AS deltok 13. og 14. mars  på bruker- og instruktørkurs i Nødnett, som ett av to utvalgte selskaper til pilotprosjektet for test og bruk av dette. Dette ble arrangert av Direktoratet for nødkommunikasjon (DNK) og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) og ble avholdt hos Fylkesmannen i Vestfold på Statens Pa...

March 20, 2017

2. Mars ble det aller første britiske OSPA's holdt på Marriott Hotel Grosvenor Square i Mayfair London. Kvelden handlet om å feire suksess i sikkerhetsbransjen, med over 300 deltakere og 14 utmerkelser. Blant de som delte ut priser var Jon Jacobsen fra S.O.S Security. 

OSPA's eller The Outstanding Security Performance Awards s...

March 15, 2017

Foredragsholder er den anerkjente Engelske sikkerhetsrådgiver Cevn Vibert.
 
Alt vi gjør handler om sikkerhet i en eller annen form. Vi er alle redd for innbrudd i hjem og i bedrift og har sikret oss med alarm, gjerder og porter og endog tilknyttet oss vektertjenester.

Hva med innbrudd i PC'en din?
Tap av systemer, informasjon, kunnskap og konkurransefor...

March 14, 2017

Operaen dømt etter anbudskonkurranse

– Uforsvarlig og i strid med anskaffelsesloven. Oslo tingrett slår fast at Den Norske Opera & Ballett har brutt reglene for offentlige anskaffelser. Nå er de dømt til å betale S.O.S Event Security en erstatning på en million kroner.

Av Even Rise Fra Aktuell Sikkerhet

I tillegg til erstatningen på en million kroner, må Den...

March 1, 2017

Vi bruker LinkedIn til å sende ut nyheter, tilbud og informasjon. Om du er kunde, klient eller ansatt setter vi stor pris på om du følger oss

October 23, 2016

Silverback Security Academy sikkerhetsstudier i Norge og England.

Please reload

Ledende leverandør av alle typer 

kunnskapsbaserte sikkerhetstjenester.

  • S.O.S Security LinkedIn
  • S.O.S Security Facebook

S.O.S Security AS

 Elveveien 34, 3262 Larvik

post@sossecurity.no

331 82 000