top of page

Mon, Jan 09

|

Finnsnes

Vekterutdanning Finnsnes

Vekterkurs : Oppstart mandag 9.Januar

Tickets Unavailable
See other events
Vekterutdanning Finnsnes
Vekterutdanning Finnsnes

Tid og sted

Jan 09, 2023, 4:30 PM

Finnsnes, Finnsnes

Om eventen

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal vekteropplæring. Hensikten er å gjøre deg i stand til å arbeide selvstendig som vekter og å kunne levere vekterarbeid i henhold til bransjestandard og til kundens krav og forventninger. Målsettingen er å gjøre folk trygge.

Innhold: Det gjør vi gjennom å levere et avtalt stykke arbeid til rett tid, i henhold til bransjestandard og innenfor gjeldene lover og forskrifter. Utdanningen gis av S.O.S sine meget erfarne instruktører, og de er nå klare til å gi deg riktig utdanning som gir arbeid i en spennende bransje. S.O.S Security er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning. SOS sine instruktører har gjennomført og bestått lovpålagt instruktøropplæring for å kunne undervise i alle fag som er satt i læreplanen.  

Utdanningen skjer på følgende måte: • 112 timer undervisning i klasserom / e-læring / case / selvstudie i henhold til oppsatt læreplan. • 45 timer praksis som gjennomføres i regi av S.O.S Academy på godkjente øvingsobjekter (lukket område) som disponeres av S.O.S Security AS. • 6 timers todelt eksamen. Del en, 4 timer / 80 spørsmål, hvor du får en elektronisk oppgave med besvarelse i multipel choice, (flervalgsprøve). Ved bestått Del 1 vil deltager gå videre til Del 2 som er en caseoppgave, denne skal presenteres muntlig for sensorer. Begge deler må bestås før utdanning er godkjent. Du kan benytte egen PC eller nettbrett ved eksamen.  

Målgruppe for kurset: Kurset passer godt for kundevennlige mennesker, uavhengig av kjønn. En god vekter har en profesjonell innstilling og er i stand til å jobbe både selvstendig og i team. Han / hun er også pliktoppfyllende og serviceinnstilt.  

Krav til deltaker: • Du må være fylt 18 år og ha godkjent vandel • Beherske norsk både muntlig og skriftlig, samt ha førerkort hvor det benyttes kjøretøy 

Eksamen / sertifisering: Etter gjennomført og bestått vekterkurs er du godkjent vekter og kan jobbe i ethvert offentlig godkjent vaktselskap i Norge. Kursbevis utstedes for hver gjennomført kursdel.

Dele denne eventen

bottom of page